Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

V Košiciach cyklista neprežil zrážku s motocyklom

Košice - Pri zrážke s motorkou zahynul cyklista Tomáš H. z Turne nad Bodvou, vodiča Ľubomíra K. z Košíc a jeho spolujazdca so zraneniami previezli do nemocnice.

Ako informoval operačný dôstojník z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Košice Imrich Harbula, nehoda sa stala na ceste pri Turni v noci zo soboty na nedeľu. Nehodu vyšetruje polícia.

Nevšedný technický zásah mali košickí hasiči v sobotu. „Boli vyslobodiť psíka, ktorý sa nevedno ako dostal do akéhosi podzemného, údajne atómového bunkra, a nevedel sa dostať von. Chlapi ho odtiaľ dostali pomocou lanovej techniky a rebríkov,“ informoval Harbula. Psíka hasiči odniesli na veterinárnu stanicu.

V nedeľu pomáhali pri dopravnej nehode v katastri obce Nižná Myšľa. „Auto vyletelo z cesty, no vodičovi sa našťastie nič nestalo. Bol pod vplyvom alkoholu, policajti mu namerali v dychu až štyri promile,“ povedal Harbula.

Rožňavskí hasiči pomohli v nedeľu zachrániť život človeku, ktorý chcel spáchať samovraždu skokom z okna druhého poschodia. Zasahujúci hasiči sa ho snažili prehovoriť, aby to nerobil a potom sa im ho podarilo bezpečne dostať z okna.

Podľa operačných dôstojníkov z ostatných okresných stredísk Košického kraja sa cez víkend nestali v ich okresoch vážnejšie udalosti, pri ktorých by museli zasahovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu