Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Brutálna nehoda osobného auta s autobusom! Dušan nemal šancu prežiť: Zábery, z ktorých mrazí

(Zdroj: FB/Polícia SR-Nitriansky kraj)

ZLATÉ MORAVCE - Desivá dopravná nehoda pri Zlatých Moravciach. Osobné auto vpálilo do autobusu. Dušan (†41) nemal šancu brutálnu zrážku prežiť.

Tragická dopravná nehoda sa stala minulý týždeň v pondelok na ceste I/65 Zlaté Moravce pri odbočke na Chyzerovce. Z doposiaľ presne nezistených príčin sa zrazil vodič osobného auta značky Alfa Romeo s autobusom. V dôsledku silného nárazu ostal autobus prevrátený v jarku. Osobné auto po nehode vymrštilo na druhú stranu vozovky a ostalo zdemolované v strome.

Galéria: Vodič osobného auta zrážku s autobusom neprežil

Oboch vodičov záchranári okamžite so zraneniami odviezli do nemocnice. Zranenia utrpelo aj päť cestujúcich, ktorých taktiež transportovali na ošetrenie. Vodič osobného automobilu Alfa Romeo utrpel tak vážne zranenia, že im, žiaľ, v nemocnici podľahol. O obrovskej strate 41-ročného Dušana informoval jeho brat. "41-ročný vodič Alfa Romeo, ktorý pri tejto nehode zahynul, bol môj milovaný brat Dušan Baláž. Budeš nám chýbať," poznamenal s obrovským žiaľom Roman.

"Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania polície," informovala o tom nitrianska polícia na sociálnej sieti. Posledná rozlúčka s Dušanom bude zajtra 18.júna o 13:00 hodine v novom cintoríne v Štúrove.

Viac o téme: NehodaPolícia Zlaté MoravceAutoAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu