Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Záhadné zmiznutie! Auto pred hotelom, po Lukášovi ani stopy

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje záhadné zmiznutie 43-ročného Lukáša, ktorý mal včera nechať zaparkované auto pred hotelom. Neskôr sa podľa rodiny presunul k priesakovému kanálu a odvtedy o ňom nemá nikto žiadne informácie.

Lukáš včera 23.5. 2024 ráno približne o 6:00 hodine odišiel z Hamuliakova do Šamorína. Tam podľa polície chvíľu zotrval a následne sa presunul do časti Čilistov, kde zaparkoval v blízkosti hotela. Posledné stopy ukazujú, že nezvestný sa mal pohybovať okolo priesakovho kanála a auto ostalo pri hoteli. Lokalizácia rodinou však nie je úplne presná.

Polícia preto žiada o pomoc verejnosť. "Polícia aj rodina vás žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnom 42 ročnom Lukášovi Rollerovi, ktorý má trvalý pobyt v Bratislava – Devín, no prechodne sa zdržiaval na adrese Hamuliakovo, okres Senec," poznamenali na sociálnej sieti.

Lukáš je 180 cm vysoký, štíhlej postavy, má tmavohnedé krátke prešedivené vlasy, prešedivené fúzy aj bradu a chodí mierne zhrbený. "Muž je už viac ako 30 hodín nezvestný a jeho pohyb nie je rodine ani polícii zatiaľ známy. Z dostupných informácií polícia preveruje možný pohyb osoby, no v tomto prípade sa informácie rozchádzajú. Preto, ak ste muža od včera zazreli, najmä v okolí nálezu auta, všetky informácie nám pomôžu určiť jeho ďalší pohyb a osobu vypátrať," dodala polícia a zverejnila jeho dostupnú fotografiu z roku 2002.

Viac o téme: HotelZmiznutiePátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu