Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Hrôza na železniciach! V priebehu pár hodín vlak zrazil dvoch ľudí: Obaja zraneniam podľahli

(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

LEOPOLDOV - Polícia sa aktuálne zaoberá tragickou dopravnou nehodou, pri ktorej vlak zrazil človeka. Brutálny náraz nemal šancu prežiť. Pri ďalšej vážnej nehode vlaku utrpela osoba neoprávnene sa pohybujúcou na koľajisku devastačné zranenia, ktorým, žiaľ, taktiež podľahla.

Podľa našich informácií mal vlak zraziť človeka, ktorý sa neoprávnene pohyboval na koľajisku na železničnej stanici v Leopoldove.

archívne video

Autentické video zo zrážky vlaku a kamión a v Prešove (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Informáciu potvrdila aj polícia, "železniční policajti boli dnes, krátko pred 10:00 h vyslaní na preverenie oznámenia v súvislosti so železničnou dopravou, neďaleko mesta Leopoldov. Policajti oznámenie na mieste potvrdili a úmrtím osoby sa zaoberajú. Vzhľadom na citlivosť prípadu však nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," potvrdilia pre topky.sk.

K ďalšej vážnej zrážke vlaku s človekom došlo len o pár hodiny neskôr na trase Bratislava hl. st. - Bratislava Vinohrady. Podľa našich informácií mal muž utrpieť devastačné zranenia, ktorým žiaľ podľahol. "Dnes (13.05.2024) približne o 12.00 hod došlo v blízkosti Hlavnej železničnej stanice Bratislava v smere na Železničnú stanicu Bratislava Vinohrady k stretu vlaku s osobou mužského pohlavia. Aj napriek snahe privolaných záchranárov sa nepodarilo osobu zachrániť. 78-ročný muž utrpel následkom stretu s vlakom zranenia, ktorým na mieste podľahol. Poverených príslušník odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," poznamenala policajná hovorkyňa.

Viac o téme: TragédiaVlakŽeleznicaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu