Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Cigániková ako ste ju ešte nevideli! Predviedla sa v plavkách a so sekerou v ruke: Deti chcú na ňu zavolať úrady

(Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Poslankyňa Národnej rady Slovenskej republiky a členka strany SaS sa poriadne predviedla! Janu Bittó Cigánikovú natočil jej syn len v plavkách a so sekerou v ruke. Na videu si zo svojej mamy uťahuje, že ich týra a zavolá na ňu "úrady". Video zverejnila poslankyňa na sociálnej sieti.

Takto ste slovenskú političku a členku strany SaS ešte rozhodne nevideli. Na sociálnej sieti sa predviedla len v plavkách. Jeden z jej synov natočil zábery, ako ich mama "núti" pracovať v záhrade. "Volám na pomoc úrady. Mamina nás týra. Môjho brata dneska donútila odtrhnúť sa od počítača a pracovať na záhradke. Musí sadiť rastliny," poznamenal pobavene jeden z jej synov. 

To však nie je všetko. "To je hrozné. Je z toho traumatizovaný. Tuto mu ešte nakúpila viacej, aby sa veľmi nenudil. Prosím, toto je vážne, potrebujeme pomoc," dodal a ukázal pri tom na ďalšie rastliny. Jediné "potešenie" mu podľa vlastných slov však robil pohľad na mamu, ako sa taktiež "trápi" na záhradke a so sekerou v ruke ničí konáre stromov. Na sebe mala pritom len plavky. Celé video slovenská politička zverejnila na svojej sociálnej sieti.

Viac o téme: PoslankyňaNárodná rada Slovenskej republikyJana Bittó Cigánikovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu