Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Polícia pátra po dvoch osobách z Prešova a po Máriovi z Poník: Rodine sa neozýva

Polícia pátra Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV - Polícia pátra po nezvestnej 55-ročnej Kataríne Grešovej z Prešova. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, žena je nezvestná od 3. apríla 2024.

"Naposledy bola videná v mieste bydliska odkiaľ odišla, pričom doposiaľ nepodala o sebe žiadnu správu. Domov sa nevrátila a jej pohyb nie je známy," uviedla Ligdayová.

archívne video

Pátranie po tele zavraždenej Katariny M. (†48) na hladine Slapskej priehrady (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Žena je vysoká 158 centimetrov, plnšej postavy, má hnedé oči, krátke čierne vlasy a okrúhlu tvár. Naposledy mala oblečenú žltú vetrovku, svetlé pieskové nohavice a svetlé topánky s hrubšou platformou.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej žene môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, telefónnom čísle 0961 80 3371 alebo linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Nezvestná Katarína Grešová
Zobraziť galériu (4)
Nezvestná Katarína Grešová  (Zdroj: Krajské riaditeľstvo PZ v Prešove)

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 51-ročnom Erikovi Anderlem zo Sniny

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 51-ročnom Erikovi Anderlem zo Sniny. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Na muža je vydaný príkaz na zatknutie, polícia po ňom pátra od mája 2019.

"Boli získané informácie, že by sa mohol nachádzať v lyžiarskom stredisku v Alpách v Rakúsku alebo Taliansku. Od uvedenej doby sa svojim blízkym neozval," uviedla hovorkyňa. Muž zo Sniny je vysoký približne 175 centimetrov, má štíhlu postavu, modré oči a krátko ostrihané vlasy.

Na snímke 51-ročný Erik Anderle, po ktorom pátra polícia.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke 51-ročný Erik Anderle, po ktorom pátra polícia.  (Zdroj: TASR/KR PZ v Prešove)

Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu hľadaného môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Polícia pátra po nezvestnom 46-ročnom Máriovi z Poník, príbuzným sa neozýva

Polícia v Banskej Bystrici pátra po 46-ročnom Máriovi z Poník, ktorý je od utorka (9. 4.) rána nezvestný. Príbuzní nemajú o ňom žiadne informácie a ani doposiaľ vykonanými previerkami sa nepodarilo zistiť, kde sa v súčasnosti zdržiava. Informovala o tom v stredu banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

Nezvestný Mário je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne krátke vlasy s prešedivenými bokmi a zelenohnedé oči. Naposledy mal oblečené šedočierne nohavice, čiernu mikinu a vestu, na hlave mal čiernu šiltovku s bielym nápisom NY. Pri sebe mal aj červený ruksak značky Adidas.

Nezvestný Mário z Poník
Zobraziť galériu (4)
Nezvestný Mário z Poník  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámila na linku tiesňového volania 158 alebo prostredníctvom správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátraniePolícia PrešovKatarína Grešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu