Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pellegrini priznal obrovskú chybu v kampani! TOTO by zmenil

Peter Pellegrini Zobraziť galériu (2)
Peter Pellegrini (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady Slovenskej republiky a novozvolený prezident Slovenskej republiky v relácií Joj 24 priznal, že v jeho kampani došlo k jednej veľkej chybe. Nabudúce, keď si dá tlačiť bilboardy, bude ich chcieť aj reálne vidieť.

Hoci Peter Pellegrini celý čas tvrdí, že je so svojou kampaňou spokojný, predsa len je niečo, čo by nej zmenil. "Nabudúce si lepšie pozriem, ako vyzerá skutočne vytlačený bilboard a nespoľahnem sa len na obrázok v počítači, pretože tie druhé bilboardy, ktoré vznikli, tak tie úplne nezodpovedali tomu, čo sme si predstavovali. Takže, ak by ste chceli nejaký taký technický moment, ktorý by som v kampani menil, tak určite tie bilboardy, ktoré sme vytlačili," priznal v relácii Joj 24.

Prvé slová Petra Pellegriniho po príchode do volebnej centrály (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Okrem toho tiež skonštatoval, že vládne strany by si mali ponechať svoje ministerské kreslá. "Voľbou prezidenta sa nič nemení na rozložení síl a vládna koalícia je stabilná, len keď má väčšinu troch poslaneckých klubov, ktoré majú presne podelené jednotlivé rezorty," povedal Pellegrini. Pozíciu predsedu parlamentu si podľa neho zaslúži jeden z dvojice Denisa Saková a Richard Raši. Predpokladá ich dohodu. Zopakoval, že nový predseda Hlasu-SD vzíde zo štyroch podpredsedov a generálneho manažéra strany Matúša Šutaja Eštoka.

Pellegrini priznal obrovskú chybu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Pellegrini je vďačný každému politikovi zo Smeru-SD, ktorý v prezidentských voľbách mobilizoval voličov v jeho prospech. Rovnako sa poďakoval aj podpore SNS. "Postoj pána Danka vnímam veľmi racionálne a triezvo," podotkol. Vo svojom úrade chce podporovať všetky kroky vedúce k zlepšeniu života na Slovensku. "Je povinnosťou prezidenta zastať sa aj slovenského národa, aj všetkých obyvateľov, nech sú z akejkoľvek národnostnej menšiny," zdôraznil.

Viac o téme: VoľbyPrezidentské voľbyPeter PellegriniPrezidentVoľby 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu