Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalšia tragédia na cestách: Chodkyňu zrazilo auto! Žena zomrela pri prevoze do nemocnice

(Zdroj: KR PZ Žilina)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Ďalšia tragická nehoda, pri ktorej zomrela chodkyňa. K udalosti došlo v utorok dopoludnia v meste Liptovský Hrádok. Žene už život zachrániť nedokázali.

Ako uviedla polícia, na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 31- ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen po ulici SNP. "Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu osobného motorového vozidla s chodkyňou, ktorá mala prechádzať mimo riadne vyznačeného priechodu pre chodcov. Chodkyňa, žiaľ, utrpela zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahla. Alkohol u vodiča dyhovou skúškou zistený nebol," uviedli. U nebohej ženy bude nariadená pitva.

archívne video 

Ďalšia nehoda pod vplyvom alkoholu v Bratislave: Na Košickej zrazilo auto chodkyňu! (Zdroj: Tip čitateľa)

"Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Chodci by mali vstupovať na cestu, až keď je to pre nich bezpečné. Odporúčame chodcom všímať si vodičov, či ich vidia, či reagujú na ich prítomnosť a mať s nimi očný kontakt. Žiaľ, pri zrážke chodca s autom, sú dôsledky neraz tragické. Nezabúdajte, že aj chodec je účastníkom cestnej premávky," odkázali. 

Viac o téme: NehodaúmrtieChodkyňaPolícia Liptovský Hrádok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu