Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Voľby 2024: Detailné výsledky volieb sú známe, pozrite sa, ako volil váš sused! Stačí trikrát kliknúť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/ Vlado Anjel, Ján Zemiar, SITA/Jana Birošová)

BRATISLAVA – Po vyhlásení oficiálnych výsledkov Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán je rozdanie síl viac než jasné. Celoslovenským víťazom sa stal Ivan Korčok, s ktorým do druhého kola, ktoré sa bude konať už o dva týždne, poputuje súčasný šéf parlamentu Peter Pellegrini. Krátko na to, ako boli oficiálne výsledky zverejnené bola verejnosti sprístupnená možnosť, vďaka ktorej si môžete pozrieť výsledky aj vo svojej obci. Pozrite sa, ktorý kandidát sa stal favoritom vo vašom okolí.

TK Vyhlásenie výsledkov volieb na prezidenta SR (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

Podrobný prehľad toho, ako voľby dopadli práve aj vo vašej obci si môžete nájsť vo výsledkoch prezidentských volieb, ktoré si pre vás na volebnú noc Topky pripravili. V prehľadnej tabuľke tak stačí tromi klikmi dohľadať vašu obec. Stačí zadať kraj, okres a obec a zistíte, ktorý kandidát sa stal favoritom vo vašom okolí.

Voľby 2024: Detailné výsledky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky)

Zaujímavosťou volieb je vždy obec, ktorej výsledky sa spomedzi všetkých obcí najviac zhodovali s celoslovenskými výsledkami. V týchto voľbách sa ňou stala obec Dolná Seč v okrese Levice. Práve v tejto obci sa občania vo svojej voľbe najviac zhodli s vôľou ľudí na Slovensku.

Vľavo: Výsledky prvého kola prezidentských volieb v obci Dolná Seč (okres Levice), vpravo: Celoslovenské výsledky prvého kola prezidentských volieb.
Zobraziť galériu (3)
Vľavo: Výsledky prvého kola prezidentských volieb v obci Dolná Seč (okres Levice), vpravo: Celoslovenské výsledky prvého kola prezidentských volieb.  (Zdroj: Topky)

Viac o téme: Štefan HarabinVýsledkyPeter PellegriniPrezidentské voľbyKrajeIvan KorčokObceVoľby 2024OkresyPodrobné výsledky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu