Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE Nehoda na diaľnici! Vodiči pozor: Zdržíte sa desiatky minút

(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Vodiči sa v stredu ráno zdržia na viacerých úsekoch v hlavnom meste a na vjazde do Bratislavy. Zelená vlna RTVS informuje o nehode na bratislavskej diaľnici D2 za výjazdom na obchodné centrum na ulici Lamačská brána smerom do mesta, kde sa zrazil kamión s osobným autom v strednom pruhu. Vodiči sa zdržia 50 minút a na starej ceste od Stupavy 40 minút.

archívne video

Nehoda na bratislavskej diaľnici D1 (Zdroj: Tip čitateľa)

Zelená vlna RTVS tiež informuje o zdržaní desať minút v Bratislave na Račianskej smerom do centra, ako aj na Ráztočnej a Hradskej smerom do bratislavského Ružinova, kde si vodiči počkajú 15 minút. Stella centrum na svojom webe informuje o desaťminútovej kolóne na D1 v smere od Senca, cez Zlaté Piesky a Prístavný most do Petržalky.

Na vjazde do Bratislavy po D2 zo Stupavy sa vodiči zdržia 20 minút

Na vjazde do Bratislavy zo Stupavy po diaľnici D2 sa vodiči po nehode zdržia 20 minút. Na obchádzke po ceste I/2 si počkajú desať minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. V Bratislave na vjazde do Petržalky z Rusoviec hlásia vodiči zdržanie 25 minút.

Stella centrum na svojom webe naďalej informuje o desaťminútovej kolóne na D1 v smere od Senca, cez Zlaté Piesky a Prístavný most do Petržalky. Desať minút sa vodiči zdržia aj v úseku na Račianskej v smere do centra.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaVodičiBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu