Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

AKTUÁLNE Ťažká nehoda v Bratislave: Po zrážke viacerých áut a kamiónov uzavreli cestu! VIDEO plné hrôzy

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí dopravní policajti aktuálne dokumentujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo krátko pred 11.30 h na bratislavskom Prístavnom moste. Na obchvate sú záchranné zložky.

Nehoda na bratislavskej diaľnici D1 (Zdroj: Tip čitateľa)

Podľa doterajších informácií došlo na diaľnici D1 v smere do Malaciek na 4,5 km z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke dvoch osobných motorových a dvoch nákladných motorových vozidiel.

AKTUÁLNE Ťažká nehoda v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby, avizoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Štefan Koči. Jedna z nich bola podľa jeho slov prevezená do nemocnice. "Hasiči po príjazde na miesto udalosti vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a pracovali na zamedzení úniku prevádzkových kvapalín," poznamenal Koči.

AKTUÁLNE Ťažká nehoda v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

„Nakoľko v dôsledku zrážky dochádza k úniku prevádzkových kvapalín z vozidiel, úsek diaľnice polícia uzavrela. Dopravní policajti vykonávajú odklon dopravy v smere na Prístavnú ulicu – Bajkalskú ulicu – rýchlostnú cestu R7. Vodičov v tejto súvislosti žiadame, aby zvýšili pri prejazde týmto úsekom svoju opatrnosť, trpezlivosť a riadili sa pokynmi polície,“ uviedla polícia. Dialnicu sa v jednom pruhu podarilo sprejazdniť až po 14-tej hodine. 

Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti uviedla, že vodiči sa na diaľnici D1, na Prístavnom moste smerom do Petržalky zdržia 20 minút. Rovnako tak aj smerom z Petržalky.

Viac o téme: NehodaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu