Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Staňte sa súčasťou veľtrhu práce Kariéra EXPO v Nitre: Nenechajte si ujsť stovky pracovných príležitostí

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

NITRA - Už 20. marca 2024 privíta AGROKOMPLEX tisícky návštevníkov na jedinečnom veľtrhu práce Kariéra EXPO. Už dlhšiu dobu premýšľate nad zmenou zamestnania? Hľadáte vhodné pracovné príležitosti, kde by ste mohli uplatniť svoj potenciál? Končíte štúdium a zamýšľate sa nad budúcou kariérou? Zaujímate sa o najnovšie trendy vo svete práce? Radi by ste zistili, ako sa presadiť vo veľkom konkurenčnom boji? To všetko a ešte oveľa viac vás čaká na Kariéra EXPO v Nitre.

Príďte si nájsť nové zamestnanie, zúčastnite sa množstva workshopov a inšpirujte sa príbehmi spíkrov zvučných mien. Vstupenka ZDARMA: https://karieraexpo.zoznam.sk/registracia/

Spoznajte TOP zamestnávateľov v regióne a objavte stovky pracovných príležitostí

Medzi vystavovateľmi nebudú chýbať lokálne ani popredné svetové spoločnosti. Spoznajte zamestnávateľov, ktorí sú špičkou v oblasti IT, ľudských zdrojov, automotive, technológií a ďalších odvetví. Voľné pracovné miesta Kariéra EXPO v Nitre vám ponúknu zamestnávatelia a spoločnosti ako BILLA, DHL, EURES,  Západoslovenská vodárenská spoločnosť, Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny a mnohí ďalší.

Nechajte sa inšpirovať množstvom zaujímavých spíkrov

Aj tento rok z hlavného pódia zaznejú zvučné mená, ktorých príbehy a skúsenosti sú tou správnou motiváciou na ceste k dosiahnutiu úspechu. Zažite prednášky našich hostí, ktorí sú nie len úspešnými influencermi, skvelými motivátormi, verejne známymi osobnosťami ale predovšetkým odborníkmi na aktuálne témy zo sveta práce. Na pódiu v Agrokomplexe vás čaká herec Štefan Martinovič, reportér Adam Zavřel, koučka Silvia Skalická, cestovateľ Michal Tlelka a mnoho ďalších. Zoznam spíkrov nájdete na stránke Kariéra EXPO v Nitre: https://karieraexpo.zoznam.sk/nitra/spikri/

Naučte sa vyniknúť v konkurenčnom boji a získajte svoju prácu snov

Základom úspechu je kvalitný životopis. Spoznajte najnovšie trendy v písaní životopisu, odprezentujte svoje skúsenosti v tom najlepšom svetle, zaujmite potencionálneho zamestnávateľa a získajte cennú konkurenčnú výhodu. Návštevníkom ponúkame možnosť dostať priamu spätnú väzbu na ich životopis, a zároveň príležitosť zhotoviť si profesionálnu fotku na CV, ktorá im bude odoslané hneď po podujatí.

Objavte svoj skrytý potenciál a naberte zdravé sebavedomie

Obávate sa pohovoru v cudzom jazyku? Nie ste si istý svojimi vedomosťami v oblasti IT? Vyskúšajte si na vlastnej koži simulovaný pohovor pod vedením skúsených personalistov, otestujte si úroveň cudzieho jazyka a IT zručností. Spoznajte svoje silné stránky a odhaľte skrytý potenciál vďaka workshopom, ktoré sme si pre vás pripravili.    

Kariéra EXPO vám ukáže, že nikdy nie je neskoro začať sa vzdelávať a odhodlať sa k zmene zamestnania.

Využite jedinečnú možnosť naštartovať svoju novú kariéru. Zaregistrujte sa a získajte vstupenku ZDARMA na skvelé podujatie Kariéra EXPO NITRA: https://karieraexpo.zoznam.sk/registracia/

Zažijete bohatý interaktívny program plný rôznych workshopov pod vedením skúsených odborníkov. Môžete sa tešiť na stovky pracovných príležitostí, z ktorých si len stačí vybrať tú správnu. Počas celého podujatia zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, voľby zamestnania, sebarozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu