Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Zdravá potravina, aká tu ešte nebola: Tento orech je úplne bez alergénov!

Tigrie orechy
Tigrie orechy (Zdroj: Getty Images/PicturePartners)

BRATISLAVA - Na trhu sa objavili produkty s potravinou, ktorá rozhodne patrí do jedálnička zdravej výživy. Jedná sa o tigrí orech, ktorý okrem toho, že je bohatý na vlákninu, proteín či vitamíny, je taktiež úplne bez alergénov.

Tigrí orech nepatrí medzi najznámejšie potraviny. Avšak vďaka svojmu veľkému obsahu vlákniny, minerálov, vitamínov a proteínu sa radí medzi jedny z najzdravších potravín. Okrem toho je taktiež jedinečný tým, že neobsahuje žiadne alergény. 

Jeho zdravé účinky a chuť inšpirovala firmu Tigernutplanet, aby urobili celú škálu potravín, ktoré budú mať v sebe nie len tento orechy, ale zároveň budú ľudí spájať. "Prostredníctvom produktov značky TIGERNUT chceme šíriť a zasievať lásku do vašich myslí. Ukazovať všetko z perspektívy lásky. Ukazovať, že všetko sa dá robiť aj inak ako len v strachu a egoizme…že konanie v láske založené na vzájomnej úcte, spolupráci, podpore a vďačnosti je možné za každých okolností a prináša úplne inú kvalitu života. Zdravie, šťastie, spokojnosť a prosperitu…" poznamenala firma Tigernutplanet na sociálnej sieti.

To chce dosiahnuť pomocou svojich produktov, ktoré zdobí veľká škála písmen na obale a tie vystavajú jedno slovo, ktoré môže na ľudí pôsobiť ukľudňujúco. "Našim cieľom je ľudí spájať a nie rozdeľovať. Vytvoriť jednu veľkú rodinu - komunitu zdieľajúcu rovnaké hodnoty, kde spoločný záujem je ZDRAVIE. Psychické aj fyzické. Ak chceme byť zdraví a viesť zdravý život, musíme poskytnúť kvalitnú výživu nielen telu, ale aj mysli a duši. Produkty TIGERNUT dodajú výživu všetkým trom zložkám našej existencie, čím dosiahneme ich harmonické fungovanie, ktorého výsledkom je vždy ZDRAVIE," dodala firma.

Na ich obaloch sú vyobrazené slová ako napríklad láska, prijatie, odpustenie, sloboda, vďačnosť, život, prítomnosť a mnoho ďalších. Okrem toho sa snažia potraviny robiť čo najzdravšie a vyhýbajú sa palmovému oleju, alergénom či intelerantným potravinám.

Viac o téme: PotravinyTigrie orechy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu