Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragédia pred Vianocami: Opitý muž (30) počas návštevy zaútočil kuchynským nožom! Jeho obeť neprežila

(Zdroj: Getty Images)

STRÁŇAVY - V domácnosti, kde sa len deň pred Vianocami konala oslava, došlo k obrovskej tragédii. Do sporu sa zrejme dostali dvaja muži. Jeden z nich zaútočil kuchynským nožom. Pri incidente hral hlavnú úlohu vo veľkej miere aj alkohol.

archívne video

Polícia obvinila z vraždy ženy jej 30-ročného syna (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

V sobotu dňa 23. decembra okolo 17:00 sa v obci Stráňavy v Žilinskom kraji odohrala veľká tragédia. Počas oslavy sa dostali do sporu dvaja muži. Mladší z nich (30) vo vypätej situácii a pod vplyvom alkoholu zobral kuchynský nôž a zaútočil. Svoju obeť bodol celkom trikrát. Druhý muž (†43) vzhľadom na ťažké zranenia a stratu veľkého množstva krvi na mieste zomrel. 

"Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, po vykonaní potrebných procesných úkonov ako aj po zabezpečení a následnom vyhodnotení dôkazov, vzniesol osobe M.H. obvinenie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie," informuje policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania. 

Aktualizácia (12:20)

Podľa susedov sa mala strašná tragédia odohrať v starom dome, ktorý obýval nebohý Ivan. Informuje o tom denník Nový čas. "Boli to kamaráti, pohádali sa kvôli hlúposti. To je tak, keď úraduje veľa alkoholu. Jeden je v base, druhý už za chvíľu na cintoríne," vzdychol si sused zo Stráňav.

Na Ivana (†43) spomínajú kamaráti ako na veselého dobráka, ktorý nebol konfliktný: "Svet má o jedného človeka s dobrým srdcom menej," smutne povedala Ivanova kamarátka Kristína. Útočníkom bol podľa denníka Matej. V obciach tradične po úmrtí občana znejú smútočné zvony, no v tomto prípade, keďže sa tragédia odohrala v predvečer Štedrého dňa, bolo ticho a vedenie obce ani nezverejnilo úmrtie.

Viac o téme: Návšteva ŽilinaŽilinský krajSlovenská republikaStráňavyútok nožomKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu