Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Polícia obvinila ženu, kvôli ktorej stíhali Reháka

Ladislav Rehák
Ladislav Rehák

Bratislava - Polícia obvinila zo sprenevery bývalú účtovníčku firmy známeho podnikateľa Ladislava Reháka, ktorý v minulosti čelil trestnému stíhaniu z vydierania tejto ženy.

Napísali to dnes Hospodárske noviny (HN). Prípad súvisí s údajnou spreneverou niekoľkých miliónov korún z firmy Apores, v ktorej je Rehák spoločníkom.

"Vyšetrovateľ rozhodol vo veci, je vznesené obvinenie voči konkrétnej osobe. Keďže však naďalej pokračuje vyšetrovanie, nie je možné poskytnúť viac informácií," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová. Právny zástupca firmy Apores Peter Vačok denníku potvrdil, že obvinenou je bývalá účtovníčka spoločnosti.

Rehák, ktorý je podpredsedom predstavenstva mobilného operátora Orange Slovensko, bol v prípade najskôr obvineným. Spolu s ďalšími osobami v novembri 2006 vraj účtovníčku prinútili podpísať notársku zápisnicu o tom, že z Aporesu spreneverila peniaze. Prokuratúra však v apríli stíhanie Reháka a jedného jeho syna zastavila; obžalobe v prípade však podľa HN čelí druhý Rehákov syn a ďalšia osoba.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu