Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Detaily brutálnej nehody pri Galante: VIDEO Čelná zrážka v rovnom úseku cesty! Zomreli dvaja ľudia

(Zdroj: Reprofoto/Polícia SR - Trnavský kraj )

GALANATA – Koniec pracovného týždňa sa niesol v znamení tragédií. Jednou takou bola aj fatálna zrážka dvoch vozidiel na rovnom úseku cesty neďaleko Galanty. Cestu museli v noci uzavrieť, vodičom oboch vozidiel však pomôcť nedokázali.

Pri Galante došlo k fatálne zrážke dvoch vozidiel: Vodiči nemali pri čelnom náraze šancu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)
K nehode prišlo v piatok pri obci Lúčny Dvor v galantskom okrese okolo 18:35. Cesta bola v danom úseku uzatvorená niekoľko hodín a vodiči ju mohli opäť používať až približne hodinu po polnoci. 33-ročný vodič, ktorý riadil auto Fiat Ducato, prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom,“ uviedla polícia. Nehoda mala fatálne následky. Vozidlá sa zrazili na strane vodičov. „Pri náraze došlo k stretu práve na strane vodičov, ktorí utrpeli vážne zranenia nezlučiteľné so životom. O život prišiel tak aj 53-ročný muž, ktorý riadil kamión,“ spresnila polícia.

Samotná nehoda sa stala v mieste, kde  je znížená rýchlosť jazdy na 60km/h a ide o rovný úsek, na čo poukázali aj samotní policajti. Vzhľadom aj na tieto okolnosti polícia preverí, či k nehode nemohlo prísť pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok čo bude preverené pri súdnej pitve, alebo úmyselného konania zo strany vodiča,“ odkázali. Okolnosti a presné príčiny tejto tragickej nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaČelná zrážkaPolícia Galanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu