Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dráma v centre Bratislavy: Muž sa vyhrážal vraždením priamo pred Prezidentským palácom!

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj, TASR - Michal Svítok)

BRATISLAVA – V hlavnom meste sa vo štvrtok popoludní odohrala dráma. Na políciu zavolal muž, ktorý tvrdil, že sa chystá zabíjať ľudí a to priamo pred Prezidentským palácom. Začala sa tak rýchla honba za zistením totožnosti a lokalizáciou volajúceho.

archívne video

Nebezpečnému šoférovi nepomohol ani výkonný motor: Skončil v rukách polície (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj)

Muž zavolal na políciu sám krátko pred pol siedmou večer. Na tiesňovej linke 112 oznámil, že za chvíľu začne zabíjať ľudí pred Prezidentským palácom. Muž bol ihneď prepojený na linku 158, kde opakovane volal a oznamoval, že bude zabíjať ľudí. To už boli muži zákona na nohách a začali prepátravať okolie centra Bratislavy. Totožnosť volajúceho sa im podarilo zistiť do pá minút.

 

VYHRÁŽAL SA ZABÍJANÍM ĽUDÍ PRED PREZIDENTSKÝM PALÁCOM, POLICAJTI HO V KRÁTKOM ČASE ZADRŽALI 👌 ➡ Perfektnú prácu...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, October 6, 2023

„Na základe dobrej koordinácie a poskytovania informácií z operačného strediska bol podozrivý muž v krátkom čase zadržaný na Župnom námestí. Policajtom sa priznal, že sa na linke 158 vyhrážal zabitím. Muž počas komunikácie javil známky opitosti, a preto bol podrobený dychovej skúške. Tá skončila s pozitívnym výsledkom 1,23 promile,“ uviedla polícia.

„Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania. So zadržaným mužom sa v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony,“ dodala.

Viac o téme: VyhrážkyPolícia Vyhrážanie saPrezidentský palác
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu