Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie pátranie! FOTO Stratila sa len 16-ročná Vanesa, od utorka ju nikto nevidel

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia, Záchranný pátrací systém)

BRATISLAVA - Len pred pár hodinami sme vás informovali o mimoriadnom pátraní po 16-ročnej Viktórii Zváčovej, ktorá sa stratila po ceste zo školy. Podľa polície mala smerovať do práce, kam však nedorazila. Odvtedy ju nikto nevidel. V priebehu pár hodín sa však strailo ďalšie 16-ročné dievča, a to Vanesa Vašeková. Po tej záchranné pátracie systémy pátrajú od včera, kedy ju naposledy videli. Odvtedy o nej nemajú žiadne informácie.

Len pred pár hodinami polícia zverejnila na sociálnej sieti mimoriadne pátranie po 16-ročnej Viktórii Zváčovej z Bratislavy, ktorá odišla v pondelok popoludní zo školy na Bieloruskej ulici, odkiaľ smerovala do práce na Kamenné námestie. Tam však už nedorazila. Odvtedy o dievčati nemajú policajti žiadne informácie. Nezvestná Viktória je vysoká 165 centimetrov, chudej postavy, váži približne 50 kilogramov. Má hnedé vlasy po plecia

Ďalšie pátranie! FOTO Stratila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Mladučká Viktória však nie je jediná, po ktorej posledné dni úpenlivo pátrajú. Od utorka sa totiž hľadá aj 16-ročná Vanesa Vašeková, ktorá taktiež žije trvale bytom v Bratislave. Vanesa je štíhlej postavy. Naposledy mala oblečené modré rifle, biele tričko s kvetom na chrbte, biele tenisky a modrý batoh PUMA. O jej zmiznutí informuje Záchranný pátrací systém Slovensko.

Ďalšie pátranie! FOTO Stratila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Záchranný pátrací systém)

Akékoľvek informácie o súčasnom pobyte a pohybe osôb môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: DetiPátranieDievčatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu