Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vodič nákladného auta poškodil v Novákoch značku, zábradlie a zvodidlá

(Zdroj: Facebook/ Polícia - Trenčiansky kraj)

NOVÁKY - Poškodením kovového zábradlia, dopravnej značky a zvodidiel skončila v pondelok (11. 9.) popoludní jazda vodiča nákladného auta na Trenčianskej ceste v Novákoch. Okolnosti nehody objasňujú dopravní policajti z Prievidze. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

 

ZDEMOLOVAL KOVOVÉ ZÁBRADLIE, DOPRAVNÚ ZNAČKU AJ ZVODIDLÁ 📌Dopravní policajti z Prievidze boli včera privolaní k nehode,...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, September 12, 2023

"Nákladné motorové vozidlo skončilo na boku na ulici súbežne popod cestu I/9. Bolo obrovským šťastím, že v tom čase sa na tejto komunikácii nenachádzali žiadne osoby. Vodič vyviazol s ľahkým zranením," uviedli policajti. Pravdepodobnou príčinou nehody bolo podľa nich nedostatočné venovanie sa vedeniu motorového vozidla. "Dychová skúška 47-ročného vodiča skončila s negatívnym výsledkom. Spôsobenú škodu odhadli na 10.000 eur," dodala polícia. 

archívne video

Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov (Zdroj: FB/Mesut Ilhan)

Viac o téme: NehodaVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu