Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia vyšetruje okolnosti podvodu cez bazár: Žiada verejnosť o pomoc

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti podvodu v súvislosti s platbou tovaru, ktorá mala byť cez kuriéra. Verejnosť žiadajú o pomoc pri zisťovaní totožnosti ženy na fotografiách, ktoré bratislavská krajská polícia zverejnila na sociálnej sieti.

Neznámy páchateľ pod zámienkou kúpy plaviek z internetového bazára kontaktoval 1. marca predávajúcu, ktorej chcel za plavky zaplatiť cez kuriéra prepravnej spoločnosti a ním aj plavky poslať. "Po následnej komunikácii otec predávajúcej vyplnil všetky potrebné údaje z platobnej karty a následne mu bola postupne z bankového účtu stiahnutá suma vo výške 2150 eur," priblížili policajti na sociálnej sieti. Polícia prípad vyšetruje ako prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku v súbehu s podvodom.

 

OKLAMAŤ A POTOM SA OBOHATIŤ Z CUDZIEHO POZNÁTE OSOBU NA FOTKÁCH? DAJTE NÁM VEDIEŤ 👉Policajt piateho bratislavského...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, August 12, 2023

Hľadaná žena je vo veku 20 až 35 rokov, má výrazné blond kučeravé vlasy a pri pravom oku znamienko. Polícia vyzvala občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti ženy, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu, aby to oznámili.
 

Viac o téme: PomocPodvodVyšetrovanieBazárVerejnosťPolícia Okolnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu