Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík jazdil na ukradnutom skútri: Polícia voči nemu začala trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

NITRA - Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Zlaté Moravce počas kontroly motocyklistu zistili, že sa vozil na ukradnutom skútri. V Nemčiňanoch kontrolovali 17-ročného mladíka z Kalnej nad Hronom, pričom majiteľom skútra je muž zo Zlatých Moraviec.

Policajti majiteľa kontaktovali, ten potvrdil, že skúter nikomu nepožičiaval a mal by ho mať zamknutý v garáži v Nemčiňanoch, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.Vodič policajtom uviedol, že skúter približne pred tromi dňami priniesol 18-ročný muž z Dolného Pialu do Nemčinian. Policajti sa skontaktovali aj s týmto mužom a zistili, že skúter ukradol z uzamknutej garáže. Spolu s ním zmizol z garáže aj vzduchový kompresor, vŕtačka, kosačka, autonáradie a brúska. Muž sa k odcudzeniu všetkých vecí priznal.

 

17 ROČNÝ MLADÍK SA DOPUSTIL DOPRAVNÉHO PRIESTUPKU. NAKONIEC SA UKÁZALO, ŽE SA VOZIL NA UKRADNUTOM SKÚTRI 🛵🤨 Policajti...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, July 25, 2023

Policajti začali voči 17-ročnému mužovi trestné stíhanie pre trestný čin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a voči 18-ročnému mužovi trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Viac o téme: KrádežSkúterMladíkUkradnutýPolícia Nitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu