Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Neskutočné, čo si dovolila: Na mol opitá matka si sadla za volant so 4-ročným dieťaťom! Takto dopadla

38-ročná žena šoférovala auto v Snine, kde na priamom úseku cesty s vozidlom  narazila do dopravného značenia.
38-ročná žena šoférovala auto v Snine, kde na priamom úseku cesty s vozidlom narazila do dopravného značenia. (Zdroj: FB/Polícia SR)

SNINA - Obrovská nezodpovednosť 38-ročnej ženy. Matka 4-ročného dieťaťa si sadla za volant s takmer 2,7 promile. Na rovnej ceste narazila do značky.

Tridsaťosemročná matka 4-ročného dieťaťa si sadla za volant s takmer 2,7 promile. Riadenie, samozrejme, nezvládla a narazila do dopravnej značky. O nehode informuje polícia na sociálnej sieti. 

"V dôsledku nárazu sa vozidlo prevrátilo na bok. Vodička bola na mieste dopravnej nehody podrobená dychovej skúške s dych zarážajúcim výsledkom. Takmer 2,7 promile! Čo bolo ešte horšie je skutočnosť, že v čase nehody bolo v aute aj štvorročné dievčatko," napísala polícia.

archívne video

Nepozorný chlapec (12) preletel cez kapotu prechádzajúceho auta (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Našťastie, pri nehode ani vodička a ani malé dievčatko neutrpeli vážne zranenia. Na vozidle vznikla škoda cca 3 000 eur a na zvislom dopravnom značení škoda vo výške 500 eur. "Vodička bola obmedzená na osobnej slobode a obvinená z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky," dodali policajti.

Viac o téme: AlkoholNehodaDetiMatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu