Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická nehoda v okrese Michalovce! Vodič (20) BMW zrazil dve deti, boli na mieste mŕtve

Po zrážke s autom prišli o život dve deti Zobraziť galériu (4)
Po zrážke s autom prišli o život dve deti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

ZEMPLÍNSKE KOPČANY- Po zrážke s autom v katastri obce Zemplínske Kopčany v okrese Michalovce prišli o život dve deti. K tragickej nehode došlo v piatok (26. 5.) okolo 21.00 h.

"Došlo k zrážke s vozidlo zn. BMW, ktoré viedol vodič narodený v roku 2003," spresnila s tým, že obeťami nehody sú dievča narodené v roku 2011 a chlapec v roku 2008. Podľa doterajších zistení išiel vodič smerom od obce Slavkovce do Zemplínskych Kopčian.

VIDEO Autentické zábery nehody v Zemianskych Kostoľanoch

Autentické zábery nehody v Zemianskych Kostoľanoch (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Počas prechádzania miernej ľavotočivej zákruty sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke a neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky," uviedla Ivanová s tým, že približne 50 metrov od začiatku obce zrazil dvoch maloletých chodcov, ktorí pravdepodobne kráčali oproti idúcemu vozidlu. Obe deti utrpeli pri zrážke zranenia, ktorým na mieste podľahli.

 

TRAGÉDIA NA ZEMPLÍNE: MALOLETÉ DETI NEPREŽILI ZRÁŽKU S AUTOM Podľa doterajších zistení vodič (2003) vozidla zn. BMW,...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, May 26, 2023

Vodiča a spolujazdca previezli do michalovskej nemocnice, utrpeli zranenia nešpecifikovaného rozsahu. "Počas dokumentovania dopravnej nehody bol vodič podrobený dychovej skúške, tá však prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila. Na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v organizme bol v nemocnici vodičovi aj spolujazdcovi odobratý biologický materiál," dodala. Polícia v súvislosti s touto tragickou nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti, za akých k nej došlo, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: AutoDetiPolícia Smrteľná nehodaZemplínske Kopčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu