Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polícia obvinila muža z okresu Trenčín: Družku zbil a vyhrážal sa jej smrťou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN - Trenčianski policajti obvinili 40-ročného muža z okresu Trenčín z prečinu nebezpečného vyhrážania. Fyzicky napadol svoju družku a vyhrážal sa jej smrťou. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

"V podvečerných hodinách sa mal muž na dvore rodinného domu pod vplyvom alkoholu najskôr pohádať so svojou družkou a vulgárne jej nadávať. Hádka prerástla do fyzického útoku. Ženu mal chytiť za rameno a sotiť ju do brány. Následne ju mal opakovane udrieť do tváre a hlavy a vyhrážať sa jej smrťou," informovala hovorkyňa. Žene na pomoc pribehli jej synovia, ktorých mal útočník udrieť päsťou. 

Archívne VIDEO

Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti lúpežného prepadnutia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Poškodeným sa podarilo z dvora ujsť na ulicu, kde videli, ako páchateľ za nimi uteká s nožom v ruke. Polícia obmedzila mužovi osobnú slobodu, v dychu mu namerali 1,04 promile alkoholu. Umiestnili ho do policajnej cely. O prípadnom väzobnom stíhaní rozhodne súd.

 

Viac o téme: Polícia Vyhrážanie saTrenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu