Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia vyšetruje rodinnú hádku: Po incidente skončili dvaja muži v nemocnici

Rodinná tragédia vo Váhovciach
Rodinná tragédia vo Váhovciach (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

VÁHOVCE - Polícia zasahovala vo štvrtok (13. 4.) vo večerných hodinách pri vážnom incidente v rodine v obci Váhovce v okrese Galanta. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Operačný dôstojník vzhľadom na závažnosť odovzdaných informácií vyslal okamžite na miesto najbližšie hliadky zo Serede a aj policajné hliadky z Trnavy. "Okolie domu policajti uzavreli a zabezpečili miesto činu, ktoré si prevzal vyšetrovateľ z Galanty," uviedla polícia.

Podľa prvotných informácií malo prísť podvečer medzi nevlastným otcom a synom najskôr k slovnej výmene názorov. "Tá sa zmenila na potýčku, pri ktorej 50-ročný muž mal pri hádke pichnúť nožom 25-ročného nevlastného syna do oblasti brucha a spôsobiť mu poranenie pečene," doplnila polícia.

 

OTEC NAPADOL SYNA, RODINNÚ TRAGÉDIU VO VÁHOVCIACH POLICAJTI VYŠETRUJÚ Polícia prijala včera večer informáciu z linky...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, April 14, 2023

Muž namieril nôž aj proti sebe

Po následnom zapojení sa do konfliktu ostatných členov rodiny, manželky a dcéry, mal starší muž nasmerovať nôž aj proti sebe. "Piatimi bodnými ranami do brucha a hrude si spôsobil viaceré zranenia. Obaja muži skončili nakoniec v nemocniciach. Starší muž je momentálne v kritickom stave," informovala polícia.

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Právna kvalifikácia môže byť doplnená, ale aj zmenená po objasnení motívu konania a vykonaní potrebných procesných úkonov, ktoré nateraz nie je možné pre zdravotný stav osôb vykonať.

Viac o téme: RodinaTragédiaHádkaIncidentPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu