Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia zadržala opitého vodiča z Kapušian: Jazdil aj napriek zákazu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

KAPUŠANY - Polícia zadržala opitého vodiča z obce Kapušany, okres Prešov, vo štvrtok (13. 4.) jazdil aj napriek zákazu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že 42-ročný muž už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a zároveň aj z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

"Krátko poobede viedol osobné vozidlo po Cintorínskej ulici v obci Záhradné, okres Prešov, kde bol policajnou hliadkou zastavený," uviedla hovorkyňa. Policajti vodiča vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške, ktorej výsledok presiahol hodnotu 2,6 promile. "Zároveň bolo lustráciou v policajných evidenciách zistené, že tento vodič má okresným súdom uložený trest zákazu činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel s platnosťou až do januára budúceho roka," dodala Ligdayová.

Polícia muža obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Policajný zbor v tejto súvislosti upozorňuje, že takýmto nezodpovedným konaním ohrozujú vodiči seba, ako aj iných zodpovedných účastníkov cestnej premávky.

Viac o téme: AlkoholOpitý vodičPolícia Trestný čin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu