Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muža, ktorý nožom zaútočil na 15-ročné dievča,obvinili z pokusu o vraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANSKÁ BYSTRICA - V prípade 22-ročného Banskobystričana, ktorý zaútočil nožom na 15-ročné dievča a spôsobil mu vážne bodné zranenie, došlo k zmene právnej kvalifikácie skutku. Krajský vyšetrovateľ voči nemu po vykonaní viacerých procesných úkonov vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Informovala o tom v utorok na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia.

"Vyšetrovateľ podá podnet na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby. Vyšetrovanie prípadu naďalej intenzívne prebieha," doplnila polícia.

Archívne video: Na Bieloruskej ulici v Bratislave sa vraždilo

Na Bieloruskej ulici v Bratislave sa vraždilo (Zdroj: Topky/Maarty)

 

V PRÍPADE ÚTOKU NOŽOM DOŠLO K ZMENE PRÁVNEJ KVALIFIKÁCIE V prípade nedeľného (2.4.) útoku, ku ktorému došlo na Tulskej...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Tuesday, April 4, 2023

K útoku na nič netušiace dievča došlo v nedeľu (2. 4.) krátko po 19.00 h na sídlisku Fončorda na Tulskej ulici v Banskej Bystrici. Zranenie si vyžiadalo okamžitý prevoz do detskej nemocnice, kde dievča ešte v noci operovali. V súčasnosti má byť v stabilizovanom stave. Muž po skutku z miesta činu ušiel. Krátko po útoku ho na Spojovej ulici zadržali banskobystrickí policajti. V pondelok (3. 4.) po rozsiahlejšej pátracej akcii našli aj nôž, ktorým mal útočiť.

Viac o téme: VraždaObvinenýBodné zraneniaútok nožom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu