Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vodička z obce Klenov nafúkala viac ako 2,8 promile: V protismere nabúrala do dopravnej značky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

PREŠOV - Z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 30-ročnú vodičku z obce Klenov v okrese Prešov. V protismere nabúrala do dopravnej značky a nafúkala viac ako 2,8 promile. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"V nedeľu (2. 4.) asi dve hodiny po polnoci viedla motorové vozidlo po ceste druhej triedy v smere od obce Klenov na obec Žipov. Pri prechádzaní zákrutou neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešla do protismeru a narazila do dopravnej značky i do zvodidiel," uviedla Ligdayová.

 

NAFÚKALA VIAC AKO 2,8 PROMILE, POKUS O REKORD? Včera v noci šoférovala 30-ročná vodička auto z Klenova do Žipova. Autom...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Monday, April 3, 2023

Ako ďalej povedala, policajná hliadka, ktorá na miesto dorazila, podrobila vodičku dychovej skúške. Jej výsledok dosiahol hodnotu 2,85 promile."Pri dopravnej nehode bolo vozidlo poškodené, škoda bola vyčíslená na 7000 eur. Poškodenie dopravnej značky i zvodidiel bolo vyčíslené na 400 eur," doplnila Ligdayová s tým, že žena skončila v cele policajného zaistenia.

Viac o téme: AlkoholVodičkaPolícia PromilePrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu