Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladého Popradčana obvinili z drogovej trestnej činnosti

Ilustarčné foto
Ilustarčné foto (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

POPRAD - Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi polícia obvinila 23-ročného muža z Popradu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Mladý muž si zadovažoval omamné a psychotropné látky, ktoré prechovával na rôznych miestach, no predovšetkým v mieste svojho bydliska. Zakázané látky predával iným osobám. V stredu (22. 3.) polícia u muža vykonala domovú prehliadku, pri ktorej boli zaistené veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Išlo napríklad o štyri plastové dózy s obsahom zelenej sušiny, viacero igelitových vrecúšok s obsahom zelenej sušiny, ako aj dve digitálne váhy," uviedla Ligdayová.

Archívne video: Muž predával v Bánovskom okrese marihuanu: Hrozí mu desať rokov väzenia

Muž predával v Bánovskom okrese marihuanu: Hrozí mu desať rokov väzenia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj )

Zaistené veci boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie. "Počet dávok drogy, ktorý obvinený u seba prechovával, bude známy po vyhodnotení znaleckého skúmania," doplnila Ligdayová. Ako povedala, krajský vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vydanie príkazu na vzatie obvineného do väzby.

Viac o téme: MarihuanaOmamné látkyPopradDrogová trestná činnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu