Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

AKTUÁLNE Odklon dopravy pre prevrátený kamión na D1 smerom do Bratislavy ukončili

Prevrátený kamión na D1. Zobraziť galériu (2)
Prevrátený kamión na D1. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 smerom do Bratislavy, na kilometri 31, sa prevrátil kamión. Blokované sú všetky tri jazdné pruhy, kamión zároveň zasahuje aj do ľavého jazdného pruhu v protismere. Dopravu polícia odkláňa cez Voderady. Informuje o tom na sociálnej sieti.

Aktualizované o 19:00

Odklon dopravy cez Voderady pre prevrátený kamión na diaľnici D1 smerom do Bratislavy je ukončený. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. "V dôsledku prekládky tovaru z poškodeného kamióna zostáva aj naďalej v smere do Bratislavy uzavretý stredný a pravý jazdný pruh, ľavý jazdný pruh je prejazdný," upresnila. Polícia ešte skôr avizovala, že pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. "Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," poznamenala.

Archívne video: Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá!

Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá! (Zdroj: FB/Polícia SR)

Diaľniční policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony spojené s udalosťou v cestnej premávke na diaľnici D1 smer Bratislava kilometer 31. "Podľa doterajších informácií došlo k prevráteniu kamiónu počas jazdy po diaľnici. V súčasnosti kamión tvorí prekážku vo všetkých troch jazdných pruhoch v smere do Bratislavy a zasahuje aj do ľavého jazdného pruhu v protismere. K zraneniu osôb nedošlo. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," uviedla polícia. 

Doprava v smere do Bratislavy je odkláňaná cez Voderady. V opačnom smere z Bratislavy na Trnavu odporúčajú vodičom využiť cestu cez Senec. "Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny dopravných policajtov," dodali.

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA PREVRÁTENÝ KAMIÓN NA DIAĽNICI D1 Diaľniční policajti KDI KR PZ v Bratislave aktuálne vykonávajú...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, March 22, 2023

 

Viac o téme: NehodaPolícia SlovenskoD1Prevrátený kamión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu