Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Pri zrážke s autom v okrese Michalovce prišiel o život 65-ročný chodec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

DRAHŇOV - Pri utorkovej (21. 3.) dopravnej nehode v katastri obce Drahňov v Michalovskom okrese prišiel o život 65-ročný chodec. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Zároveň apeluje na chodcov, aby za zníženej viditeľnosti používali reflexné prvky.

K tragickej nehode došlo okolo 21.15 h. "Podľa doterajších zistení 31-ročný vodič z okresu Michalovce viedol osobné motorové vozidlo zn. VW Passat v smere od obce Vojany na obec Drahňov, kde z doposiaľ presne nezistených príčin zrazil chodca, ktorý kráčal po ceste v tmavom oblečení, bez akéhokoľvek reflexného prvku, v smere od obce Drahňov oproti vozidlu," uviedla.

FOTO Pri zrážke s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

Vodič sa pri nehode nezranil. Na mieste bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v jeho organizme mu odobrali biologický materiál. "Prípadná prítomnosť návykových látok u nebohého chodca bude zisťovaná pri pitve," doplnila Mésarová. Bližšie okolnosti, presná príčina nehody a miera jej zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

FOTO Pri zrážke s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

Viac o téme: NehodaAutoChodecSlovenskoDrahňov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu