Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE VIDEO Premávku na diaľnici D2 po piesočnej búrke obnovili! Rátajú škody

(Zdroj: Facebook&/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Dopravní policajti v Bratislave uzatvorili dopoludnia dopravu v oboch smeroch medzi hraničným priechodom Čunovo a križovatkou s diaľnicou D4 (Jarovce) z dôvodu piesočnej búrky a minimálnej viditeľnosti.

Aktualizované 13:30 Na diaľnici D2 medzi hraničným priechodom Čunovo - Rajka a Bratislavou je premávka v oboch smeroch opäť obnovená. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

V danom úseku prišlo k niekoľkým kolíziám. Policajti vodičov žiadajú, aby využili alternatívne trasy a tomuto úseku sa úplne vyhli.

VIDEO Pre piesočnú búrku je úplne uzavretá diaľnica D2 od Čunova po križovatku s diaľnicou D4

Pre piesočnú búrku je úplne uzavretá diaľnica D2 od Čunova po križovatku s diaľnicou D4 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

 

AKTUÁLNE OBOJSMERNE UZAVRETÁ DIAĽNICA D2 OD HP ČUNOVO PO KRIŽOVATKU S DIAĽNICOU D4 (JAROVCE) Dopravní policajti KDI KR...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, March 11, 2023

Policajti aktuálne v danom úseku diaľnice D2 dokumentujú škodové udalosti. Podľa Šimkovej je tam znížená viditeľnosť. "Žiadame vodičov, aby využili alternatívne trasy a tomuto úseku sa úplne vyhli," upozornila hovorkyňa. Bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti doplnila, že zdokumentovala dve škodové udalosti s predbežnou výškou škody 10.000 eur. "Na mieste nebol zranený žiadny účastník," priblížila.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: UzavretiePiesočná búrkaDiaľnica D2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu