Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

AKTUÁLNE Elitní policajti opäť v akcii: Od rána zasahujú v Bratislavskom a Nitrianskom kraji, zadržali viacero ľudí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra (NAKA) od rána znovu zasahuje na viacerých miestach po Slovensku. Robia domové prehliadky a kontrolujú aj nebytové priestory. Akcia má byť zameraná na osoby, ktoré obchodovali s pohonnými látkami.

archívne video

NAKA zasahuje na západnom Slovensku: Medzi obvinenými je aj šéf známych čerpacích staníc (Zdroj: Topky/Maarty)

Pri dnešnom zásahu už malo byť zadržaných aj niekoľko ľudí. Súvisieť by mal s ekonomickou trestnou činnosťou. Informuje o tom portál startitup.sk. Akcia by mala byť zameraná konkrétne na osoby obchodujúce s pohonnými hmotami. 

Hovorkyňa Prezídia policajného zboru Denisa Bárdyová zásah potvrdila, „Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry vykonávajú od skorých ranných hodín policajnú akciu s krycím názvom Absconditus v Bratislavskom a Nitrianskom kraji, v rámci ktorej vykonali viaceré domové prehliadky a prehliadky nebytových priestorov. Policajti zadržali 11 podozrivých osôb z majetkovej a ekonomickej trestnej činnosti,“ povedala pre portál. 

NAKA vo svojom stanovisku zároveň informovala o nadväznosti s akciou JURIGUM. „Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie 15 fyzickým a siedmim právnickým osobám. V rámci akcie sú na území západného Slovenska vykonávané zaisťovacie a ďalšie procesné úkony, preto v tejto chvíli zatiaľ nie je možné poskytnúť ďalšie informácie,“ dodávajú.

Zásah NAKA v Bratislave
Zobraziť galériu (2)
Zásah NAKA v Bratislave  (Zdroj: Topky/Maarty)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu