Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšie nové nehody: Auto v Bratislave skončilo na streche a v obci Semerovo prišla o život 39-ročná žena

Auto na streche
Auto na streche (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok popoludní na Bajkalskej ulici v Bratislave. Auto, ktoré šoféroval 43-ročný vodič, skončilo na streche. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Podľa doterajších informácií neprispôsobil vodič pri prejazde križovatkou rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam i stavu vozovky, následkom čoho dostal šmyk a prevrátil auto na strechu. "Navyše s vozidlom jazdil na letných pneumatikách," podotýka polícia. Vodiča previezli do jednej z nemocníc na ošetrenie. Udalosť je v štádiu vyšetrovania.

Pri ďalšej nehode prišla o život 39-ročná žena, spolujazdkyňa sa ťažko zranila 

Pri tragickej dopravnej nehode v katastri obce Semerovo v okrese Nové Zámky prišla o život 39-ročná žena. Jej 63-ročná spolujazdkyňa sa pri nehode ťažko zranila. Nehoda sa stala v piatok dopoludnia, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Z doposiaľ presne nezistených príčin sa pri nehode zrazili osobné motorové vozidlá Seat a BMW.

Vodička Seatu utrpela pri zrážke zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. Policajti podrobili 22-ročného vodiča BMW dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi nebohej vodičky bude zisťovaná pri pitve, uviedla polícia. Okolnosti dopravnej nehody, miera a príčina jej zavinenia sú predmetom vyšetrovania polície. V prípade je vedené trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. 

Viac o téme: NehodaVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu