Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma na diaľnici D2: Dopravní policajti zachraňovali psychicky chorého muža! Zo záberov tuhne krv v žilách

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí dopravní policajti boli včera krátko po 18. hodine vyslaní k prevereniu oznámenia. Na diaľnici D2 sa mal totiž pohybovať neznámy muž. Vybrali sa preto na miesto, kde sa už v tých chvíľach odohrávala dráma. Príčinou bol muž, ktorý ohrozoval nielen svoj život, ale aj zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky a pohyboval sa po vozovke.

Video: Dráma na diaľnici D2: Dopravní policajti zachraňovali psychicky chorého muža 

Dráma na diaľnici D2: Dopravní policajti zachraňovali psychicky chorého muža (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Policajti duchaprítomne pristúpili k mužovi za dodržania bezpečnostných opatrení, avšak muž preliezol betónové zvodidlá a chcel vyliezť na kovovú konštrukciu slúžiacu na dopravné značenie / mýtnu bránu ponad diaľnicu. Muž javil známky neštandardného správania, pôsobil rozrušene a zjavne nebol pri zmysloch," uviedla bratislavská krajská polícia.

Policajti s mužom nadviazali komunikáciu a snažili sa ho odhovoriť, muž však nereagoval a tvrdil že „chce skočiť a zabiť sa“. Opakovane ho odhovárali od tohto konania, avšak muž nespolupracoval a svoje konanie chcel dokonať. Muža sa im nakoniec podarilo spacifikovať a zabrániť mu v ďalšom ohrozovaní nielen seba ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. Skončil v rukách záchranárov, ktorí ho odviezli za asistencie polície do nemocnice.

 

Viac o téme: DiaľnicaDopravná políciaZásahD2Psychická choroba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu