Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE V Ružomberku na Korytnickej horí fabrika: Dopravu v úseku odkláňajú

Na Korytnickej horí fabrika
Na Korytnickej horí fabrika (Zdroj: Facebook/ Mesto Ružomberok)

RUŽOMBEROK - V Ružomberku na Korytnickej ulici horí fabrika, ktorá sa venuje výrobe kontajnerov. Na sociálnej sieti o tom informuje mesto Ružomberok s tým, že na mieste v tejto chvíli zasahujú všetky požiarne zložky z mesta a okresu.

archívne foto

Likvidácia požiaru v Hornom Hričove (Zdroj: TASR/Erika Ďurčová)

Podľa predbežných zverejnených informácií požiar vznikol v lakovni. "Motorová doprava je odkláňaná cez mestskú časť Biely Potok," dodalo mesto.

 

❗️MIMORIADNY OZNAM❗️ 🔥V Ružomberku na Korytnickej horí fabrika, ktorá sa venuje výrobe kontajnerov. Podľa predbežných...

Posted by Mesto Ružomberok on Monday, January 30, 2023

Na mieste ráno zasahovalo 19 profesionálnych a 15 dobrovoľných hasičov

Potvrdil to Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline. Podľa jeho slov sa požiar podarilo dostať pod kontrolu. "Z dôvodu veľkého zadymenia hasiči zasahujú s autonómnymi dýchacími prístrojmi. Susednú výrobnú halu skontrolovali termokamerou bez zaznamenania zvýšenej teploty," priblížil. Zároveň informoval, že na miesto privolali zisťovateľa príčin požiarov.

Požiar sa podarilo uhasiť

Požiar lakovne na Korytnickej ceste v Ružomberku hasiči zlikvidovali krátko predpoludním. K zraneniu ľudí nedošlo. Informoval o tom Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline. Príčina vzniku škody je podľa jeho slov v štádiu zisťovania.

Viac o téme: FabrikaPožiarRužomberokHaZZm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu