Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AUTENTICKÉ ZÁBERY Policajti zadržali kupliara z Bratislavy: Našli uňho falošné preukazy SIS aj tabletky na potenciu

Policajti zadržali v jednom bratislavskom byte kupliara Michala.
Policajti zadržali v jednom bratislavskom byte kupliara Michala. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov hrozí v prípade preukázania viny pred súdom 33-ročnému Michalovi Z. z Bratislavy, ktorému vzniesol obvinenie zo zločinu kupliarstva spáchaného závažnejším spôsobom konania vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie obvinený muž podľa informácií polície dlhodobo, približne od roku 2016, zjednal, ponúkol a koristil z prostitúcie a umožnil jej vykonávanie viacerým ženám.  Ako informuje na svojom oficiálnom facebookovom profile, dialo sa tak v rôznych bytoch v Bratislave, napríklad v byte vo Vlčom hrdle, na Vajnorskej ulici alebo Sartorisovej ulici. Byty si muž prenajal a používal na vykonávanie prostitúcie za finančnú odplatu, pričom z nej následne platil nájom za byty a zvyšné finančné prostriedky mal pre vlastnú potrebu.

Policajti zadržali kupliara z Bratislavy (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Obvinený hľadal ženy prostredníctvom internetových inzerátov, v ktorých ponúkal prácu masérok. Mali poskytovať tantrické masáže, ako aj pohlavný styk klientom, pričom za každého klienta mali im odvádzať vopred dohodnutý podiel zo zisku, prípadne „paušálny poplatok“ za každý mesiac. Vytvoril fotografie v spodnej bielizni a následne zverejnil inzeráty na rôznych internetových stránkach s erotickým obsahom, kde uviedol telefonický kontakt na ženy. Prostredníctvom neho sa klienti s nimi mohli skontaktovať a dohodnúť sa na stretnutí.

Toto všetko uňho našli

Na základe príkazu sudcu Krajského súdu v Bratislave vykonali policajti bratislavskej krajskej kriminálky počas tohto týždňa viacero domových prehliadok, ako aj prehliadok iných priestorov najmä v spomínaných bytoch. Zaistili rôzne predmety, medzi ktorými boli mobily so SIM kartami, erotická bielizeň, erotické pomôcky, zápisník s menami žien, platobné karty, poštové obálky s menami dievčat a platobné karty, puzdrá s odznakmi nápadne pripomínajúcimi služby kriminálnej polície, SIS, ochrany ústavných činiteľov, NAKA, ako aj tri pravdepodobne plynové krátke strelné zbrane.

Medzi zaistenými predmetmi bolo aj väčšie množstvo tabletiek určených pre zvýšenie potencie, ale aj oznam, ktorý bol strhnutý z vchodu brány obytného domu. V ňom sa majitelia bytov sťažovali na „bordel“ vykonávaný v jednom z prenajatých bytov.

Počas domovej prehliadky bytu vo Vlčom hrdle policajti zadržali aj 33-ročného Michala. Vyšetrovateľ spracoval podnet k väzobnému stíhaniu obvineného muža. Na základe doposiaľ vykonaných úkonov bolo preukázané, že touto činnosťou získal sumu vo výške zjavne prevyšujúcej  26 600 eur.

Viac o téme: ZadržaniePolícia KupliarObvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu