Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

PLAYMATE, ktorá v štipľavých záberoch ukázala VŠETKO: So stranou sa musím rozlúčiť, no politiku neopúšťam!

Jana Jányová sa lúči s politickou stranou DOMOV-NS, politiky sa však nevzdáva Zobraziť galériu (3)
Jana Jányová sa lúči s politickou stranou DOMOV-NS, politiky sa však nevzdáva (Zdroj: Getty Images, Reprofoto Playboy, Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Syn bývalého politika Jána Slotu pred necelým rokom ohlásil vznik novej politickej strany Domov-národná strana (NS). Pavol Slota ešte len v máji 2022 predstavil tím, ktorý mal celú stranu viesť. Spomedzi ostatných vytŕčala slovenská playmate Jana Jányová. Tá však po polroku oznámila, že stranu opúšťa.

Máme tu nový subjekt, ktorý chce spájať národné strany: Na túto úlohu sa podujal Slotov syn! (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Strana Domov-NS vznikla ako nový politický subjekt a vyhlasovala, že chce byť alternatívou pre nespokojných voličov a tých, ktorí odišli z mimoparlamentnej SNS. Do predsedníctva strany sa za krátku chvíľu dostala aj na Slovensku už známa diva. Reč je o Jane Jányovej, ktorej minulosť je v porovnaní s dnešným politickým povolaním nanajvýš zaujímavá, v mladosti totiž nafotila šteklivé zábery, kde ukázala všetko.

PLAYMATE, ktorá v štipľavých
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Playmate opúšťa stranícky život, s politikou však nekončí

Dnes už bývalá podpredsedníčka strany Jányová informovala, že sa rozhodla ukončiť svoje členstvo v politickej strane Domov-NS a tiež sa vzdáva postu podpredsedníčky strany. „Chcem sa predovšetkým poďakovať strane DOMOV národná strana a jej predsedovi Pavlovi Slotovi za možnosť získať prvé skúsenosti s politikou, vážim si šancu, ktorú som dostala a želám strane len to najlepšie,“ píše. Playmate dodáva, že rozhodnutie opustiť stranu sa nerodilo ľahko, nadobudla však vnútorný pocit, že bolo načase posunúť sa ďalej.

Kandidátka na post starostky mestskej časti Bratislava-Ružinov Jana Jányová
Zobraziť galériu (3)
Kandidátka na post starostky mestskej časti Bratislava-Ružinov Jana Jányová  (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer)

„Už dlhšie som hľadala väčší priestor pre moje uplatnenie v sociálnych témach a pomoci tým najzraniteľnejším. Aj vďaka silnému mandátu z komunálnych volieb a podpore v politike určite nekončím. O mojej budúcnosti budem mojich fanúšikov a podporovateľov včas informovať. Naďalej zostávam aktívna so svojimi politickými témami,“ uzatvára svoju cestu s politickou stranou Domov.

 

Viac o téme: PlaymateStrana Domov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu