Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mladík prišiel na svoje zranenia až niekoľko hodín po havárii: Z nevinnej nehody sa stal takmer boj o život

Osoby sa vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia
Osoby sa vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - V nedeľu (15. 1.) krátko po polnoci havaroval medzi obcami Malženice a Pečeňady v okrese Hlohovec 20-ročný vodič na aute značky Lexus. Posádku tvorili jeho traja mladší kamaráti, mladík pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam a stavu vozovky a prešiel do protismeru. Zišiel mimo cesty, kde zrazil dopravné značenie a zastavil až o niekoľko metrov v priekope. Po nehode sa všetci štyria za prítomnosti záchranárov vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia a nepotrebujú ďalšie ošetrenie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Archívne VIDEO

Nehoda vodiča ukrajinskej národnosti v Nitre sa posunula, vodič čelí obvineniu (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Haváriu vzhľadom na okolnosti ukončili ako škodovú udalosť. "Zvrat prišiel o pár hodín neskôr, keď vodič vyhľadal lekársku pomoc a z nemocnice nahlásili predbežne ťažkú ujmu na zdraví spôsobenú nehodou. Mladého vodiča nakoniec hospitalizovali so zraneniami rebier, pľúc a hlavy. Polícia na základe nových zistení vo veci ďalej koná a preveruje všetky okolnosti, za ktorých k dopravnej nehode prišlo," doplnila Antalová.  Polícia upozorňuje, aby účastníci dopravnej nehody, nepodceňovali možné signály svojho tela a nechali sa riadne vyšetriť zdravotníkmi.

 

Z NEVINNEJ NEHODY TAKMER BOJ O ŽIVOT ➡️ VODIČA S VÁŽNYM ZRANENÍM HOSPITALIZOVALI Policajti boli v nedeľu, krátko po...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, January 16, 2023
Viac o téme: NehodaZraneniaMladíkPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu