Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pre vyhrážky na internete skončil v putách: Muž chcel vystrieľať politikov! Schytal to Heger aj Čaputová

Polícia zadržala muža, ktorý sa vyhrážal zabitím na internete
Polícia zadržala muža, ktorý sa vyhrážal zabitím na internete (Zdroj: Instagram)

SPIŠSKÉ PODHRADIE - Vyhrážal sa prezidentke, politikom aj policajtom. Muži zákona zadržali muža, ktorý na internete vulgárne nadával rôznym osobám a vyhrážal sa im zabitím.

Na sociálnych sieťach koluje video, v ktorom sa muž vyhráža rôznym skupinám ľudí. Schytala to prezidentka Zuzana Čaputová, politici, ale aj polícia. "Dobré ráno, k**a ešte len teraz vstanem a už čítam k*****é správy od našej vlády s*******j," znie úvod videa. Okrem vulgárnych nadávok sa vyhráža napríklad aj Eduardovi Hegerovi a iným politikom, že ich postrieľa. Policajtom zase adresoval vyhrážky o podpálení policajnej stanice. 

Polícia zadržala muža, ktorý sa vyhrážal na internete (Zdroj: Instagram)

"Prípad vyšetruje popradská kriminálna policia ako trestný čin útok na orgán verejnej moci. Podozrivá osoba bola zadržaná a je umiestnená v cele policajného zaistenia a vykonávajú sa potrebné procesné úkony," informovala krajská prešovská polícia.

Podľa televízie Joj ide o muža, ktorý niekoľko rokov pracoval v zahraničí. V Spišskom Podhradí má svoju rodinu a stále tam má aj trvalý pobyt. Bývať tam mal so psom v garáži. Vo videu tvrdí aj to, že mal prísť o veľké peniaze a viní z toho vládu a prezidentku. "Ja som stratil majetok v hodnote 1,5 milióna. Ja chcem úroky. Vás postrieľam v kaviarni v parlamente," vyslovil ďalšie vyhrážky.

Viac o téme: PoliticiVideoVyhrážaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu