Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Polícia prosí o pomoc: Zisťuje totožnosť mŕtveho muža! Nepoznáte ho náhodou?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ŽILINA – Totožnosť muža nepoznajú. Polícia sa v snahe objasniť, kto bol muž, ktorého telo bez známok života našli na jednej zo žilinských ulíc, obrátila na verejnosť. Zverejnila aj fotku, upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline žiada o pomoc pri identifikácií muža, ktorý bol dňa 2. januára 2023 v čase o 14:00 hod. nájdený v Žiline na Kysuckej ulici, v blízkosti podchodu pre chodcov a cyklistov, žiaľ bez známok života,“ uviedla polícia.

 

PÁTRAME PO TOTOŽNOSTI MŔTVEHO MUŽA Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline žiada o pomoc pri identifikácií...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Tuesday, January 3, 2023

Muž mohol mať 40 až 45 rokov, vysoký bol 170 cm, zavalitej postavy. Oblečenú mal čiernu bundu, červenú mikinu, modro-čierny pletený sveter, modré tepláky zn. NIKE, na nohách obuté sivé ponožky s bielymi pruhmi a čierno-oranžové tenisky zn. NEO-TOOLS. Vedľa seba mal položenú šedú pletenú čiapku s nápisom OLDFREE.

„Akékoľvek informácie k totožnosti osoby môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ požiadali.

 

 

Viac o téme: TotožnosťPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu