Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE Veľká akcia NAKA! Elitní vyšetrovatelia zadržali bývalých členov zásahového komanda

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Elitní vyšetrovatelia Národnej kriminálnej agentúry zasahovali dnes na viacerých miestach po celom Slovensku. V putách skončilo viac ako desať ľudí.

Policajti Národnej kriminálnej agentúry dnes spolu s kukláčmi zadržali viac ako desať ľudí. S informáciou ako prvá prišla televízia Joj. Medzi zadržanými majú byť aj bývalí členovia zásahového komanda Kriminálneho úradu finančnej správy na čele s bývalým šéfom zásahovej jednotky. Akcia má súvisieť okrem iného aj so zbraňami.

"Môžeme potvrdiť, že v súčinnosti sekcie inšpekcie a vnútornej kontroly FS a NAKA došlo dnes k zadržaniu 4 ozbrojených príslušníkov FS a jedného zamestnanca vo verejnom záujme a 2 ďalších civilných osôb. Vzhľadom na prebiehajúce trestné konanie nemôžeme nateraz poskytovať bližšie informácie,“ informovala hovorkyňa finančnej správy Martina Rybanská.

Bližšie informácie neposkytla ani polícia. "Vzhľadom na prebiehajúce prvotné úkony a štádium trestného konania v tejto chvíli nie je možné poskytnúť podrobnejšie informácie. Urobíme tak ihneď, ako to procesná situácia dovolí," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

archívne video

NAKA začala v kauze únosu Vietnamca trestné stíhanie pre korupciu (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Viac o téme: ZásahNAKAElitní vyšetrovateliaZásahové komando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu