Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalý šéf Finančnej správy Imrecze má policajnú ochranu! Môže za to podozrivý predmet na jeho aute

 František Imrecze
František Imrecze (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Exšéf Finančnej správy František Imrecze požiadal o policajnú ochranu. Stalo sa tak potom, čo si na aute našiel pripevnené podozrivé zariadenie, o ktorom sa neskôr zistilo, že ide o lokalizátor polohy.

Polícia v stredu zasahovala v bratislavskej Petržalke pri zimnom štadióne. Privolal ich František Imrecze, ktorý je obvinený a spolupracuje s políciou. Svedčí proti oligarchom, ale aj proti najvyššie postaveným politikom zo Smeru. Bývalý šéf Finančnej správy si pod autom našiel pripevnený neznámy predmet. 

Imrecze sa bojí o svoj život a preto požiadal o policajnú ochranu. Informoval o tom portál Startitup. Zariadenie bolo veľké, malo vážiť okolo jedného kilogramu a pripevnené bolo modrou páskou. Malo by ísť o GPS. 

František Imrecze si našiel pod autom neznámy predmet: Zasahujú policajti! (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Advokát Františka Imreczeho Miroslav Ivanovič povedal, že bývalý šéf Finančnej správy je z toho, čo si pod autom našiel, znepokojený. Nevylúčil tiež súvis s blížiacim sa výsluchom Imreczeho pred senátom Špecializovaného trestného súdu v korupčnej kauze Mýtnik, v ktorej je František Imrezce kľúčovým svedkom.

Viac o téme: OchrankaSvedokKauzyFrantišek Imrecze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu