Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia obvinila ženu z obce Klenovec: Mala si opakovane zadovažovať pervitín a predávať ho

Obvinenie z drogovej trestnej činnosti
Obvinenie z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook:Polícia SR - Banskobystrický kraj)

KLENOVEC - Obvineniu z drogovej trestnej činnosti čelí 32-ročná žena z obce Klenovec v okrese Rimavská Sobota. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, žena mala drogy užívať i ďalej predávať.

"Obvinená si mala neoprávnene opakovane zadovažovať pervitín, ktorý následne u seba neoprávnene prechovávala s cieľom osobnej spotreby, ako aj ďalšieho predaja," priblížila polícia s tým, že žena bola zadržaná ešte v stredu (16. 11.).

 

RIMAVSKOSOBOTSKÍ KRIMINALISTI VYŠETRUJÚ DROGOVÚ TRESTNÚ ČINNOSŤ Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Rimavskej...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Friday, November 18, 2022

Počas prehliadky u podozrivej polícia zaistila materiál, ktorý zaslala na expertízne skúmanie. Okrem metamfetamínu u nej bolo nájdené aj plastové vrecúško s obsahom sušeného rastlinného materiálu. "Expertíza potvrdila, že ide o rastlinu rodu Cannabis s obsahom tetrahydrokanabinolu, pričom takto neoprávnene zadováženú drogu následne neoprávnene v obci Klenovec a na iných miestach v okrese predávala ďalším odberateľom," uviedla polícia.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Rimavskej Sobote začal v prípade trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zo strany vyšetrovateľa bol podaný aj podnet na návrh vzatia obvinenej do vyšetrovacej väzby.

Viac o téme: DrogyPolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu