Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Je to Martin na koni iný... Pri akcii STAVBÁR sa muž pokúsil o útek! Podarilo sa mu to len na polovicu

Muž sa pri policajnom zásahu pokúsil o útek
Muž sa pri policajnom zásahu pokúsil o útek (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra v skorých ranných hodinách zasahovala pri akcii STAVBÁR v Bratislave. Zameraná bola na zadržanie osôb pôsobiacich v štruktúre zločineckej skupiny zaoberajúcej sa obchodovaním s drogami v hlavnom meste a okolí.

Dnes v skorých ranných hodinách vykonali príslušníci Národnej kriminálnej agentúry rozsiahlu policajnú akciu s krycím názvom STAVBÁR, ktorá bola zameraná na zadržanie obvinených osôb pôsobiacich v štruktúre zločineckej skupiny zaoberajúcej sa obchodovaním s drogami v Bratislave a okolí.

"Pri tejto akcii bolo obvinených 16 osôb, z ktorých bolo 10 zadržaných. Bolo vykonaných viacero domových prehliadok, pri ktorých bolo zaistené väčšie množstvo drog, finančnej hotovosti ako aj ďalších cenín. Pri policajnej akcii sa jeden z obvinených pokúsil o útek cez balkón, čo sa mu však nepodarilo a bol zadržaný," informujú policajti na sociálnej sieti. 

archívne video

Polícia a príslušníci NAKA zasahujú pre volebnú korupciu v obci Roštár na východe Slovenska (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Ako informujú tvnoviny.sk medzi zadržanými členmi skupiny by mal byť aj aktívny policajt, ktorý mal údajne vynášať informácie z policajného prostredia. V zbore robí už dlhšie a najskôr mal pracovať na NAKA na preverovaní majetku, v súčasnosti zase v Národnej centrále osobitných druhov kriminality. Vyšetrujú tam rôzne druhy trestnej činnosti - od falšovania dokumentov či dokladov až po počítačovú kriminalitu. Príslušník má mať na krku obvinenie z činnosti pre zločineckú skupinu. Informáciu portálu potvrdili viaceré nezávislé zdroje z prostredia polície.

Viac o téme: DrogyZásahPolicajná akciaStavbár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu