Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Varíš podľa chutných receptov a chceš sa o ne podeliť? Pochváľ sa svojím kuchárskym umením a vyhraj 100 eur!

Do súťaže sa môže zapojiť každý z vás, kto rád varí. Autora najlepšieho receptu vyberieme 17. 11. 2022. A, samozrejme, vaše voňavé dielo viditeľne zverejníme všetkým pre inšpiráciu na titulnej strane.

Zaregistruj sa na našom chutnom webe gurman.sk a pridaj svoj originálny recept. Ukáž všetkým, že si vieš jedlo nielen šikovne pripraviť, ale aj vychutnať. Predstav svoje obľúbené ingrediencie, postup a nezabudni svoje dielo odfotiť. Možno sa šťastie usmeje práve na teba a vyhráš zaujímavú finačnú odmenu v hodnote 100€. 

Gurman.sk je užitočný online receptár, kde nájdete nielen chutné recepty na raňajky, obed či večeru, ale aj nátierky, prívarky, kompóty, diétne jedlá či múčniky. Pozrite si návody na prípravu jedla pre nečakanú návštevu alebo tipy, čo dnes uvariť. Pochváľte sa svojim známym obľúbeným receptom. Všetky jedlá môžete tiež komentovať a tie najlepšie aj uložiť a vytiahnuť v momente, ak nebudete vedieť, čo chutné si pripraviť. Všetky recepty môžete tiež vyhľadať podľa náročnosti, ingrediencií či  podľa chuti.  

Ku každému skvelému jedlu nájdete na gurman.sk aj zoznam nápojov, ktoré si viete sami pripraviť.  

A ak máte chuť dať sa radšej obslúžiť, pozrite si katalóg reštaurácií na celom Slovensku, kde sa môžete dobre najesť. 

Na gurman.sk nájdete jednoducho všetky skvelé recepty, reštaurácie, nápoje, ale aj zloženie jednotlivých potravín. Vychutnajte si jedlo ako pravý gurmán.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu