Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na Slovensko mieri nová sieť predajní: Má stovky pobočiek a produkty pod euro

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Na Slovensko mieri nová sieť kamenných predajní nepotravinového charakteru – holandský diskontný reťazec Action. Ten už má pobočky v desiatich krajinách a pýši sa tým, že má viac ako 1 500 produktov za menej ako jedno euro.

Firma už hľadá pre prevádzku manažment. „Spoločne môžete robiť všetko pre to, aby ste dosiahli dobré predajné výsledky a vaša predajňa bola vždy v perfektnom stave s doplneným tovarom a dobre naladenými zamestnancami aj zákazníkmi,“ píšu v inzeráte. Upozornil na to portál hnonline.

Prvá pobočka sa má nachádzať v Bratislave a otvorená má byť budúci rok. V roku 2021 firma sprevádzkovala v hlavnom meste aj distribučné centrum.

Archívne video: Minister pôdohospodárstva Vlčan podpísal s obchodníkmi dohodu o udržaní cenovej stability základných potravín

Minister pôdohospodárstva Vlčan podpísal s obchodníkmi dohodu o udržaní cenovej stability základných potravín (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Konkurenciou budú pre predajne ako PEPCO a KiK, s ktorými majú podobný sortiment.

Reťazec bol založený v roku 1993 a  dnes patrí do portfólia britskej nadnárodnej spoločnosti 3i Group plc.

V minulom roku Action otvoril 267 nových predajní a dve nové distribučné centrá. Vstúpila na taliansky a španielsky trh a výrazne expandovala v susednom Česku. Celkovo má  podnik až 65-tisíc zamestnancov.

Viac o téme: PredajňaObchodAction
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu