Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opitú vodičku podmienečne odsúdili: Tri roky nemôže šoférovať

Novomestskí policajti obvinili 39-ročnú ženu z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky Zobraziť galériu (2)
Novomestskí policajti obvinili 39-ročnú ženu z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Novomestskí policajti obvinili 39-ročnú ženu z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

"Na križovatke sa pravdepodobne dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke, pričom spôsobila dopravnú nehodu. Narazila do osobného motorového vozidla Peugeot. V dychu jej policajti namerali 1,6 promile alkoholu," uviedla hovorkyňa.

 Novomestskí policajti obvinili 39-ročnú ženu z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky
Zobraziť galériu (2)
Novomestskí policajti obvinili 39-ročnú ženu z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Ako dodala, žene policajti obmedzili osobnú slobodu a zadržali vodičský preukaz. "Obvinená putovala z cely policajného zaistenia priamo pred sudcu Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom, ktorý jej vymeral ročný trest odňatia slobody s podmienečným odkladom 18 mesiacov a trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na 36 mesiacov," doplnila Kuzmová.

Viac o téme: AlkoholVodičkaPolícia Nové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu