Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na Kariéra EXPO v Bratislave sa predstaví vyše 60 vystavovateľov so stovkami voľných pracovných miest

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Kariera.sk)

BRATISLAVA - Veľtrh pracovných príležitostí Kariéra EXPO mieri priamo do hlavného mesta. Už 11. októbra 2022 sa otvoria brány Starej Tržnice pre tisícky návštevníkov, ktorí sa môžu tešiť nielen na nové pracovné príležitosti, ale aj na pútavé vystúpenia hosťujúcich spíkrov. Uchádzači si môžu navyše vyskúšať modelový pracovný pohovor, odfotiť sa na životopis alebo otestovať svoje zručnosti.

Súčasná situácia na trhu praje ľuďom, ktorí plánujú v dohľadnej dobe zmeniť zamestnávateľa. A posledné obdobie, kedy sme zažili rekordy v počte pracovných ponúk to iba potvrdzuje. Rast pracovných príležitostí dokonca prekonal obdobie pred pandémiou. V posledných mesiacoch sme zaznamenali až 37-tisíc voľných pracovných miest inzerovaných na našom portáli.

Príležitosť zamestnať sa nájdu uchádzači v takmer všetkých pracovných odvetviach: administratíve, bankovníctve, cestovnom ruchu, doprave, logistike, IT, manažmente, marketingu, obchode, výrobe atď. Vstupenka na Kariéra EXPO je úplne ZDARMA, stačí sa zaregistrovať. Podujatie začína slávnostným otvorením na hlavnom pódiu o 9:30, ktorého sa zúčastní aj Juraj Káčer z Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR.

Návštevníci sa môžu otestovať v IT a jazykových zručnostiach, ale aj vyskúšať si pohovor naživo

Ako si vytvoriť bezchybný životopis, vďaka ktorému kandidát vynikne medzi konkurenciou? Návštevníci sa budú môcť poradiť, ako si vytvoriť „CVčko,“ ktoré určite zaujme. Pripravené bude tiež profesionálne fotenie na životopis. Na svoje si zaručene prídu nielen mladí absolventi, ale aj všetci, ktorých zaujímajú najnovšie trendy na pracovnom trhu. Návštevníci môžu otestovať úroveň svojich jazykových zručností v angličtine, nemčine, španielčine a ruštine. Dokonca si na vlastnej koži môžu vyskúšať rozhovor v anglickom jazyku a zažiť pocit, aké je to prezentovať samého seba v cudzom jazyku.

Na Kariéra EXPO v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Kariera.sk)

Na hlavnom pódiu vystúpia zaujímavé osobnosti: Maroš Molnár, Zuzana Vačková, Vedátor a mnoho ďalších

Na hlavnom pódiu sa predstaví moderátor relácie Inkognito Vladimír Voštinár, profesionálny tréner Maroš Molnár, herečka a influencerka Zuzana Vačková, Samuel Kováčik známy ako Vedátor, choreograf, tanečník a producent Miňo Kereš a mnoho ďalších. Zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, voľby zamestnania, sebarozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva.

Na podujatí sa predstavia TOP zamestnávatelia so stovkami pracovných príležitostí

Medzi vystavovateľmi nebude chýbať množstvo popredných spoločností. Medzi najznámejšie patrí Kaufland Slovenská republika, Swiss RE, Takeda Pharmaceuticals Slovakia či EURES, Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia, HRQ Group, Ministerstvo obrany SR, TV JOJ, Zoznam.sk, Nový Čas, NASES, Sociálna poisťovňa a ďalší. Zaujímavosťou tohto ročníka bude prítomnosť Zboru väzenskej a justičnej stráže a ZOO Bratislava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu