Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

ŠOKUJÚCI účet zo Slovenského Grobu: Za 1,5 litra vody si vypýtali závratnú sumu! To nie je všetko

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/jpm.foto)

SLOVENSKÝ GROB - Jeseň a súčasné obdobie je spojené s husacími a kačacími hodmi, ktoré si niektorí užijú a vychutnajú v pohodlí domova, iní si idú naplniť bruchá do reštaurácií. Jeden z tých, ktorí patria do druhej skupiny, však zrejme tento krok veľmi rýchlo oľutoval. Za 3 litre čistej vody z vodovodu platiť neuveriteľných 18 eur.

Kačacie a husacie hody sú neodmysliteľnou súčasťou súčasného obdobia. Aj z toho dôvodu sa zrejme istá rodinka vybrala do Slovenského Grobu, ktorý je vychýrený vynikajúcimi pečenými kačkami a husami. Každoročne služby podnikov a reštaurácií využijú tisícky ľudí. Táto však na svoj návštevu zrejme tak skoro nezabudne.

Na sociálnej sieti totiž zverejnila fotografiu účtu po zaplatení v jednej z reštaurácií, z ktorej doslova zostáva rozum stáť. Za dva 1,5-litrové džbány čistej vody totiž zaplatili dokopy 18 eur. Jeden džbán tak stál 9 eur. To ale nie je jediná suma, ktorá Slovákov na účte šokovala. Za tri husacie pečienky totiž rodinka zaplatila dokopy takmer 75 eur. Za košík pečiva si podnik vypýtal 4 eurá a za makovú štrudlu takmer 6 eur. Celkovo ich víkendový neskorý obed aj s kávami a dezertom vyšiel na 181 eur. So svojim zážitkom sa pritom podelili na sociálnej sieti Nekŕmte nás odpadom. 

ŠOKUJÚCI účet zo Slovenského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Nekŕmte nás odpadom)
ŠOKUJÚCI účet zo Slovenského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Nekŕmte nás odpadom)

Obdobnú skúsenosť zverejnila pod predmetným príspevkom aj jedna z diskutujúcich. Išlo o recenziu, ktorú predmetnému podniku napísal istý návštevník. Ten si síce pochvaľoval, že služby, jedlo a prostredie bolo vynikajúce, ale cena neprimerane vysoká. "Za 7 osôb (6 dospelých a 1 dieťa) sme spolu zaplatili 446 EUR. Táto cena je na slovenské pomery mimoriadne vysoká. Paradoxom je hlavne cena za 1,5 litrový džbán čistej vody = 9 EUR," napísal. 

Viac o téme: Husacie hodyChorvátsky Grob
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu